logo
logo

FILM PRODUCTIE SERVICES

Compleet set management voor uw filmproductie

FILM PRODUCTIE

Wij zijn uw filmproductie partner voor het realiseren van hoogwaardige content. Onze klanten zijn bedrijven, productiehuizen, omroepen en creatieve bureaus. We produceren (online) commercials, branded content, documentaires en drama. Wij zijn specialist in maatwerkoplossingen en denken graag vrijblijvend met u mee. Laat u verrassen door onze creatieve, maar ook prijsbewuste aanpak.

LOCATIE SCOUTING

Locaties zijn bepalend voor een filmproductie. Wij nemen locatiescouting daarom serieus. We doen gedegen onderzoek, zorgen voor goede fotografie, overzichten en hebben al vele contacten met diverse locaties en gemeenten. Tevens kunnen wij het locatiebeheer en de bewaking van uw productie verzorgen. Onze locatiemanager en zijn crew nemen alle locatie gerelateerde uitdagingen voor hun rekening.

FIXERS, PA's & CREW

InFocus Producties voorziet u van de meest vakkundige producers, productieassistenten, fixers en overige crewleden. Onze crewleden zijn ervaren professionals en hebben een positieve instelling. Uiteraard regelen wij ook het papierwerk zoals contracten, opzeggingen en vergunningen. Onze missie: geen stress op de set, maar een professionele aanpak met een goede vibe!

LOGISTIEK

Een filmproductie brengt veel logistieke uitdagingen met zich mee. Wij nemen u logistiek en transport volledig uit handen. Wij vertalen uw wensen naar passende vluchtschema's, privéchauffeurs, uw favoriete hotels, transfers en faciliteren het benodigde materieel. Gastvrijheid en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel. Een one-stop-shop voor al uw logistieke uitdagingen in de filmproductie.

CATERING & CRAFT SERVICES

Op de filmset is goed en gezond eten belangrijk. We werken samen met een groot netwerk van cateraars, met aandacht voor gezonde, duurzame en energieke voeding. Heb je allergieën of ben je vegetariër? Er wordt rekening gehouden met alle dieetwensen. Ook bieden wij een luxe palet aan ambachtelijke diensten zoals een barista bar, ijskraam of poffertjeskraam.

SAFE SET

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. InFocus Producties heeft het industriestandaard COVID19-protocol geïmplementeerd en werkt volgens het Safe Set principe. Gecertificeerde social distance managers zijn in het bezit van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen voor de bemanning en organiseren, informeren en controleren de naleving van de protocollen.

Neem vrijblijvend contact op

RECENTE FEEDBACK

Services | Infocusproducties